Dhomat & Suitat

Hotel Emerald zotëron 72 dhoma dhe suita të përshtatshme. Të gjitha dhomat janë të mobiluara me tone të ngrohta, banjo mermeri dhe dru gështenje që krijojnë ndjenjën luksoze të komoditetit dhe relaksimit.