Suita Ekzekutive

Suita Ekzekutive

Suita ekzekutive është me madhesi prej 76 metër katror dhe i ofron të gjitha standardet që kërkohen nga një hotel cilësor, duke përfshirë këtu dhomën e pritjes bashkë me dhomën e gjumit, si dhe një dhomë për rojen e sigurimit. Suita ka shtratin me madhësi mbretërore (180 cm x 200 cm) 2 divane, 2 fotelie, 2 tavolina kafeje, tavolinën e ushqimit me 6 karriga, një kuzhinë të ndarë dhe tavolinën e punës me internet falas Wi-Fi, banjon e cila ka vaskën e xhakuzit, dushin e veçantë, tharësen e flokëve, shampon dhe sapun si dhe një banjo të veçantë që ka edhe bide. Pastrimi dhe rregullimi i shtratit në suitën ekzekutive bëhet për çdo ditë, duke përfshirë shërbimin e rregullimit të dhomës në mbrëmje.

Momentalisht është e lirë
TelefonTV Qasje FalasWiFi FalasPije nga MiniBar