Suita Juniore

Suita Juniore

Suitat Juniore janë me madhësi prej 55 metër katror dhe i ofrojnë të gjitha standardet që kërkohen nga një hotel cilësor. Dhomat janë të pajisura me shtratin me madhësi mbretërore (180 cm x 200 cm) ,TV LCD, kasafortë, kondicioner, mini bar të mbushur, ibrik për zierje të ujit, kafe dhe çaj falas , 2 tavolina pune me internet falas Wi-Fi, 2 divane, 2 fotelie, banjo e cila ka vaskën e xhakuzit, dushin e veçantë, lavamanin e dyfishtë, tharësen e flokëve, shampon dhe sapun si dhe një banjo të veçantë që ka edhe bide. Pastrimi dhe rregullimi i shtratit në suitat juniore bëhen për çdo ditë duke përfshirë shërbimin e rregullimit të dhomës në mbrëmje.

Momentalisht është e lirë
Pije nga MiniBarWiFi FalasTV Qasje FalasTelefon