Dhoma dyshe

Dhoma dyshe

Dhomat dyshe janë me madhësi prej 24 metër katror dhe i ofrojnë të gjitha standardet që kërkohen nga një hotel cilësor. Dhomat janë të pajisura me dy shtretër me madhësi (120 cm x 200 cm), TV LCD, kasafortë, kondicioner ajri me kontrollor, mini bar të mbushur, ibrik për zierje të ujit, kafe dhe çaj falas , tavolinë pune me internet falas Wi-Fi, banjo e cila ka tharësen e flokëve, shampon dhe sapun. Pastrimi dhe rregullimi i shtratit bëhen për çdo ditë, duke përfshirë shërbimin e rregullimit të dhomës në mbrëmje.

Momentalisht është e lirë
Pije nga MiniBarWiFi FalasTV Qasje FalasTelefon