Dhoma njëshe

Dhoma njëshe

Dhomat njëshe janë me madhësi prej 24 metër katror dhe i ofrojnë të gjitha standardet që kërkohen nga një hotel cilësor. Dhomat janë të pajisura me shtratin me madhësi mbretërore (180 cm x 200 cm),TV LCD, kasafortë, kondicioner ajri me kontrollor, mini bar të mbushur, ibrik për zierje të ujit, kafe dhe çaj falas , tavolinë pune me internet falas Wi-Fi, banjo e cila ka tharësen e flokëve, shampon dhe sapun. Pastrimi dhe rregullimi i shtratit bëhen për çdo ditë du përfshirë shërbimin e rregullimit të dhomës në mbrëmje.

Momentalisht është e lirë
Pije nga MiniBarWiFi FalasTV Qasje FalasTelefon