SPA

SPA

Qendra jonë e relaksimit ofron masazhe të llojllojshme nga personeli i trajnuar tajlandez.
- Masazhi “Nuad Thai” përdor kombinimin e teknikave për tërheqjen e muskujve, yoga-n dhe presionin me gishta në pjesë specifike të trupit.
- Masazhi terapeutik Thai bëhet përmes ngrohjes dhe ftohjes së vajrave të ndryshëm dhe mundëson lirimin e muskujve të tensionuar.
- Masazhi i shpinës dhe shpatullave është ideal për njerëzit që punojnë, rrijnë ulur gjatë ditës ose që bëjnë punë të vështira fizike.
- Masazhe të tjera të cilat ofrohen janë: Masazhi me vaj herbal, aromaterapia me vaj, masazhi i gishtave të këmbës dhe masazhi për relaksim.
 

BarWiFi FalasTV Qasje Falas