Lobby Restoranti

Lobby Restoranti

Lobby restoranti është restoranti kryesor i hotelit për mëngjes dhe bufe. Çdo ditë aty shërbehet mëngjesi me përzgjedhje të bollshme të ushqimeve të ftohta dhe të ngrohta dhe me përzgjedhje të madhe të pjekurinave të freskëta.