Vera by the Pool

Vera by the Pool

I hapur së fundmi, “Vera by the Pool” lë përshtypjen e një resorti si restorant dhe ofron ushqime të llojllojshme, siç janë sanduiçët, sallatat, mishi në skarë dhe peshku. Në bar mund të shërbeheni me një përzgjedhje të pijeve alkoolike dhe joalkoolike. Menyja ofron gjithashtu edhe akullore dhe gjëra të preferuara nga fëmijët.