Salla Mozart

Salla Mozart

Salla Mozart ndodhet në katin e parë të Qendrës Emerald. Kjo sallë elegante me ndriçim natyror paraqet një vend ideal për takime biznesi dhe konferenca deri në 13 mysafirë.