Salla Chopin

Salla Chopin

Salla e Konferencave Chopin gjendet në katin përdhesë. Ka ndriçim natyror përmes dritareve të mëdha dhe një pamje të bukur të pishinës së jashtme. Kjo sallë është një vend ideal për seminare dhe sesione trajnuese, ndërsa në mbrëmje mund të organizohen kokteje dhe dasma jo shumë të mëdha.