Top Restoranti

Info

Top Restoranti

Restoranti ynë elegant dhe i sofistikuar ofron ushqim Italian dhe Mesdhetar të përgatitur nga mjeshtri ynë me nam i kuzhinës, Alesandro, i cili ka punuar nëpër disa nga restorantet më të mira të Italisë. Restoranti përfshin një terasë për ngrënie si dhe barin për koktej. Top Restoranti ka në dispozicion disa prej verërave më të mira në Kosovë. Ai ndodhet në katin e 5-të të Hotelit dhe ofron pamje shumë të bukur të zonës përreth.