Salla e banketeve Beethoven

Info

Salla e banketeve Beethoven

Salla e konferencave Beethoven ndodhet në katin përdhesë, ka hyrje të veçantë dhe është salla më e madhe e konferencave në Emerald dhe përgjithësisht në Kosovë me një hapësirë prej 1000 metra katror. E konstruktuar pa shtylla brenda hapësirës, kjo sallë paraqet një ambient ideal për takime të bizneseve të mëdha, kuvende, ekspozita, sesione trajnimi, seminare, dasma dhe kokteje. Kapaciteti për ulje është fleksibël për deri në 800 mysafirë duke lënë hapësirë të mjaftueshme edhe për ta shijuar ngjarjen.