DHOMAT

Standarde dyshe dhe teke

 

Standard Double & Twin Bedrooms janë të madhësisë prej 27 metra katrorë, ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel luksoz.

Premium dyshe dhe teke

 

Dhomat Premium janë të madhësisë prej 35 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit.

Dhomat Deluxe dyshe

 

Dhomat Deluxe janë të madhësisë prej 38 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit.

Suitat Junior

 

Të madhësisë prej 55 metra katrorë, Junior Suites ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit.

Suitat Deluxe

 

Suita Deluxe është e madhësisë 80 metra katrorë dhe ofron të gjitha lehtësitë e një hoteli me pesë yje.

Suita Ekzekutive

 

Executive Suite është e madhësisë 80 metra katrorë dhe ofron të gjitha lehtësitë e një hoteli me pesë yje.

Suita Presidenciale

 

Presidential Suite ofron mjedis me hapësirë mbresëlënëse prej 250m2, ofron të gjitha lehtësitë dhe shërbimet që priten në një hotel superior me pesë yje. Suita përbëhet nga 2 pjesë të veçanta, duke përfshirë 2 kthina, qëndrimi ditor, 2 dhoma gjumi dhe 4 banja.