Dhomat Deluxe dyshe

Hotel Emerald

4 GUESTS

40

/ PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

04/26/2021

04/27/2021

04/28/2021

04/29/2021

04/30/2021

05/01/2021

05/02/2021

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

05/03/2021

05/04/2021

05/05/2021

05/06/2021

05/07/2021

05/08/2021

05/09/2021

NEXT WEEK

DAY

PRICE

05/10/2021

05/11/2021

05/12/2021

05/13/2021

05/14/2021

05/15/2021

05/16/2021

WEEK PRICE

Dhomat Deluxe janë të madhësisë prej 38 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit. Pajimet e dhomës janë nga materialet e cilësisë më të lartë për një hotel me 5 yje. Dhomat Deluxe përfshijnë banjën e pajisur me vaskë me masazh uji.
Dhomat Deluxe dyshe ofrojnë shtrat të madhësisë king (200*200 cm), ndërsa dhomat Deluxe teke ofrojnë shtretër tekë të madhësisë twin (120*200 cm). Shtretërit janë të pajisur me dyshekë të cilësisë së lartë. Për të rritur rehatinë e mysafirëve, mbi dyshek kemi vënë shilten e butë dhe anatomike.

room Services

38m2

Breakfast Included

Wifi

Flat Screen

CHECK-IN

08

May
CHECK-OUT

09

May
GUESTS

1

NIGHTS

1