80

/ PER NIGHT

Premium dyshe dhe teke

Hotel Emerald

5 GUESTS

70

80 / PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

07/19/2021

80

07/20/2021

80

07/21/2021

80

07/22/2021

80

07/23/2021

80

07/24/2021

80

07/25/2021

80

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

07/26/2021

80

07/27/2021

80

07/28/2021

80

07/29/2021

80

07/30/2021

80

07/31/2021

80

08/01/2021

80

NEXT WEEK

DAY

PRICE

08/02/2021

80

08/03/2021

80

08/04/2021

80

08/05/2021

80

08/06/2021

80

08/07/2021

80

08/08/2021

80

WEEK PRICE

Dhomat Premium janë të madhësisë prej 35 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit. Pajimet e dhomës janë nga materialet e cilësisë më të lartë për një hotel me 5 yje. Dhomat Premium dyshe ofrojnë shtrat të madhësisë king (200*200 cm), ndërsa dhomat Premium teke ofrojnë shtretër tekë me madhësi twin (120*200 cm).
Shtretërit janë të pajisur me dyshekë të cilësisë së lartë. Për të rritur rehatinë e mysafirëve, mbi dyshek kemi vënë shilten e butë dhe anatomike.

room Services

35m2

Breakfast Included

Wifi

Flat Screen

CHECK-IN

31

Jul
CHECK-OUT

01

Aug
GUESTS

1

NIGHTS

1