Standarde dyshe dhe teke

Hotel Emerald

2 GUESTS

2

0 / PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

10/18/2021

0

10/19/2021

0

10/20/2021

0

10/21/2021

0

10/22/2021

0

10/23/2021

0

10/24/2021

0

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

10/25/2021

0

10/26/2021

0

10/27/2021

0

10/28/2021

0

10/29/2021

0

10/30/2021

0

10/31/2021

0

NEXT WEEK

DAY

PRICE

11/01/2021

0

11/02/2021

0

11/03/2021

0

11/04/2021

0

11/05/2021

0

11/06/2021

0

11/07/2021

0

WEEK PRICE

Standard Double & Twin Bedrooms janë të madhësisë prej 27 metra katrorë dhe ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel luksoz.
Dhomat Standarde dyshe ofrojnë shtrat të rehatshëm të madhësisë queen (180*200 cm),
ndërsa dhomat teke ofrojnë shtretër tekë të madhësisë twin (100*200 cm).

room Services

27m2

Breakfast Included

Wifi

Flat Screen

CHECK-IN

27

Oct
CHECK-OUT

28

Oct
GUESTS

1

NIGHTS

1