80

/ PER NIGHT

Premium dyshe dhe teke

Hotel Emerald

5 GUESTS

70

80 / PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

11/27/2023

80

11/28/2023

80

11/29/2023

80

11/30/2023

80

12/01/2023

80

12/02/2023

80

12/03/2023

80

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

12/04/2023

80

12/05/2023

80

12/06/2023

80

12/07/2023

80

12/08/2023

80

12/09/2023

80

12/10/2023

80

NEXT WEEK

DAY

PRICE

12/11/2023

80

12/12/2023

80

12/13/2023

80

12/14/2023

80

12/15/2023

80

12/16/2023

80

12/17/2023

80

WEEK PRICE

Dhomat Premium janë të madhësisë prej 35 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit. Pajimet e dhomës janë nga materialet e cilësisë më të lartë për një hotel me 5 yje. Dhomat Premium dyshe ofrojnë shtrat të madhësisë king (200*200 cm), ndërsa dhomat Premium teke ofrojnë shtretër tekë me madhësi twin (120*200 cm).
Shtretërit janë të pajisur me dyshekë të cilësisë së lartë. Për të rritur rehatinë e mysafirëve, mbi dyshek kemi vënë shilten e butë dhe anatomike.

room Services

35m2

Breakfast Included

Wifi

Flat Screen

CHECK-IN

08

Dec
CHECK-OUT

09

Dec
GUESTS

1

NIGHTS

1