120

/ PER NIGHT

Suitat Junior

Hotel Emerald

2 GUESTS

55

120 / PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

07/08/2024

120

07/09/2024

120

07/10/2024

120

07/11/2024

120

07/12/2024

120

07/13/2024

120

07/14/2024

120

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

07/15/2024

120

07/16/2024

120

07/17/2024

120

07/18/2024

120

07/19/2024

120

07/20/2024

120

07/21/2024

120

NEXT WEEK

DAY

PRICE

07/22/2024

120

07/23/2024

120

07/24/2024

120

07/25/2024

120

07/26/2024

120

07/27/2024

120

07/28/2024

120

WEEK PRICE

Junior Suites janë të madhësisë prej 55 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit.
Suitat përfshijnë shtrat të madhësisë queen, 2 LCD TV, banjë kryesore me vaskë me masazh uji,
si dhe dush të veçantë dhe tualet të veçantë salloni që përfshin bide.

room Services

55m2

Breakfast Included

Junior Suite

Wifi

CHECK-IN

19

Jul
CHECK-OUT

20

Jul
GUESTS

1

NIGHTS

1