120

/ PER NIGHT

Suita Ekzekutive

Hotel Emerald

4 GUESTS

80

120 / PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

11/21/2022

120

11/22/2022

120

11/23/2022

120

11/24/2022

120

11/25/2022

120

11/26/2022

120

11/27/2022

120

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

11/28/2022

120

11/29/2022

120

11/30/2022

120

12/01/2022

120

12/02/2022

120

12/03/2022

120

12/04/2022

120

NEXT WEEK

DAY

PRICE

12/05/2022

120

12/06/2022

120

12/07/2022

120

12/08/2022

120

12/09/2022

120

12/10/2022

120

12/11/2022

120

WEEK PRICE

Executive Suite është e madhësisë 80 metra katrorë dhe ofron të gjitha lehtësitë e një hoteli me pesë yje, duke përfshirë një sallon të veçantë dhe një dhomë gjumi, e lidhur me dhomën për stafin e sigurisë.
Suita përfshin shtrat të madhësisë queen, 2 LCD TV, tavolinë ngrënieje me 6 karrige, mini-kuzhinë dhe tavolinë pune me Wi-Fi falas, banjë me vaskë me masazh uji dhe dush të veçantë, tualet të veçantë për sallonin e pritjes që përfshin bide.

room Services

80m2

Breakfast Included

Wifi

Suite

CHECK-IN

29

Nov
CHECK-OUT

30

Nov
GUESTS

1

NIGHTS

1