120

/ PER NIGHT

Suita Ekzekutive

Hotel Emerald

4 GUESTS

80

120 / PER NIGHT

-

-

MON

TUE

WED

THU

FRI

SAT

SUN

PREV WEEK

DAY

PRICE

11/27/2023

120

11/28/2023

120

11/29/2023

120

11/30/2023

120

12/01/2023

120

12/02/2023

120

12/03/2023

120

CURRENT WEEK

DAY

PRICE

12/04/2023

120

12/05/2023

120

12/06/2023

120

12/07/2023

120

12/08/2023

120

12/09/2023

120

12/10/2023

120

NEXT WEEK

DAY

PRICE

12/11/2023

120

12/12/2023

120

12/13/2023

120

12/14/2023

120

12/15/2023

120

12/16/2023

120

12/17/2023

120

WEEK PRICE

Executive Suite është e madhësisë 80 metra katrorë dhe ofron të gjitha lehtësitë e një hoteli me pesë yje, duke përfshirë një sallon të veçantë dhe një dhomë gjumi, e lidhur me dhomën për stafin e sigurisë.
Suita përfshin shtrat të madhësisë queen, 2 LCD TV, tavolinë ngrënieje me 6 karrige, mini-kuzhinë dhe tavolinë pune me Wi-Fi falas, banjë me vaskë me masazh uji dhe dush të veçantë, tualet të veçantë për sallonin e pritjes që përfshin bide.

room Services

80m2

Breakfast Included

Wifi

Suite

CHECK-IN

08

Dec
CHECK-OUT

09

Dec
GUESTS

1

NIGHTS

1