SPA & Qendra Sportive

SPA & Qendra sportive Emerald përfshine një sipërfaqe prej 6000 metra katrorë ku mund të shijoni qendrën tonë SPA me pishinën e brendshme, qendrën e fitnesit, saunën finlandeze, saunën bio, 3 pishina me vorbull dhe banjën turke, sallonin e bukurisë, masazhin tajlandez.

Gjatë muajve të verës, mysafirët mund të kalojnë kohën dhe të pushojnë në dy pishinat tona në ambient të hapur me bar dhe restorant me shërbimi të plotë dhe fushë tenisi.

Mysafirët e hotelit gëzojnë automatikisht privilegjet e qendrës tonë sportive dhe lirisht mund të përdorin të gjitha ambientet e pashoqe të qendrës sonë SPA.

Pishinat tona në ambient të hapur që janë ridizajnuar rishtas përfshijnë elemente të reja ujore dhe shtretër për rrezitje.