Standarde dyshe dhe teke

Standard Double & Twin Bedrooms janë të madhësisë prej 27 metra katrorë dhe ofrojnë të gjitha lehtësitë që priten në një hotel luksoz.
Dhomat Standarde dyshe ofrojnë shtrat të rehatshëm të madhësisë queen (180*200 cm),
ndërsa dhomat teke ofrojnë shtretër tekë të madhësisë twin (100*200 cm).