Suitat Junior

Junior Suites janë të madhësisë prej 55 metra katrorë dhe ofrojnë hapësirë të bollshme për rehati të mysafirit.
Suitat përfshijnë shtrat të madhësisë queen, 2 LCD TV, banjë kryesore me vaskë me masazh uji,
si dhe dush të veçantë dhe tualet të veçantë salloni që përfshin bide.